fbpx

Anneli Verhees

Home / Anneli Verhees
Anneli Verhees is een bekend gezicht in het Hapertse verenigingsleven. Ze is al 20 jaar lid van muziekvereniging Kunst Adelt waarbij ze op klarinet begon en later over is gestapt naar altsaxofoon. Omdat ze graag zichzelf wilde kunnen begeleiden tijdens het zingen, heeft ze zichzelf op 15 jarige leeftijd wegwijs gemaakt op de piano en de gitaar.
Wat betreft muziek is het niet alleen bij een hobby gebleven. Na haar studie Docent Muziek aan het conservatorium in Maastricht is ze begonnen voor de klas op een middelbare school. Vorig jaar heeft ze haar diploma Koordirectie behaald aan het conservatorium in Utrecht. Naast het dirigeren van een popkoor, houdt ze zelf ook van op het podium staan! ‘’Begeleid worden door zo’n groot orkest, is een fantastische ervaring. Ik kan het iedereen aanbevelen!”
Door haar leven en werkzaamheden in Utrecht, staat het wekelijks repeteren op een laag pitje. ‘’Ik vind het super leuk om dit jaar jurylid en backingvocals te mogen zijn, zo ben ik er tóch een beetje bij!’’