fbpx

Peter Bons

Home / Peter Bons

Peter Bons is 37 jaar en komt uit Bladel. Als kind thuis was hij altijd al aan het zingen en op de basisschool stond hij voorop bij de musicals en voorstellingen. Pas toen hij van zijn vrouw op zijn 24e verjaardag een gitaar kreeg is hij serieuzer begonnen met het maken van muziek. De eerste jaren alleen thuis aan de keukentafel, maar toen hij in 2011 prins carnaval werd in Bladel heeft hij voor het eerst de stap naar het podium gemaakt om daar tijdens de zittingsavond de voorstelling af te sluiten met een lied op gitaar.
In de jaren hierna is hij steeds meer met muziek gaan doen. Met grote regelmaat mag hij met verschillende orkesten optreden in de regio. In 2012 heeft hij samen met Chris van de Vijfeijcke de OfGeZatBand opgericht voor de carnavalszaterdag in Bladel. Wat begonnen is als grap liep uit tot een supergezellige feestband die inmiddels al op veel plekken heeft opgetreden in het zuiden van Nederland.

Muziek is voor Peter een manier om te ontspannen en om met heel veel verschillende mensen in contact te komen die allemaal dezelfde passie hebben. Hij kan ervan genieten als mensen een mooie avond hebben en kunnen genieten wanneer ze naar een optreden komen.
Het is voor Peter als vader dan ook heerlijk om zijn zoontje Floris de hele dag te horen zingen in huis!

“Het leven is als een muziekinstrument, waarvan je de snaren moet spannen en ontspannen om het aangenaam te maken.”

Peter kijkt er erg naar uit om dit jaar weer samen te mogen werken met de muzikanten van Kunst Adelt. De vorige editie van into the music was een feest om te mogen doen en hij kijkt erg uit naar deze nieuwe show. Dit jaar hebben we wederom mooie en verrassende nummers uitgezocht en hij kan niet wachten om dit samen met Kunst Adelt op het podium uit te voeren.
Het belooft een hele mooie avond te worden!